Viljasten kirje – syyskuu

Lisätty 13.10.2012

Tervehdys pitkästä aikaa!!!!!

Kesä senkun jatkuu täällä espanjassa, nytkin mittari näyttää + 28, mutta iltaisin huomaa että on jo vähän viileämpää, joka osoittaa ,että pahin helleaika on takanapäin. Meillä oli ihana loma siellä suomessa, oman kämmäkän”pirtin” suojissa, kun vettä saatin tämän tastä, mutta se ei rauhaamme ja iloamme hytkäyttänyt millinkään vertaa. Saimme nauttia myös perheestämme ja erityisesti pikku Matildasta (Heidin ja Jarkon tytöstä) joka on meille tietysti mailman ihanin pieni neiti, hän on valloittanut meidät kaikki!!!!

Palasin espanjaan elokuun lopulla, ja Ilpo jäi suomeen sairaslomalle vielä kuukaudeksi. Hänellä on ollut huimausta ja muutenkin kaikki voimat pois, joten lääkäri näki parhaaksi että hän nyt lepää ja kerää voimia uuteen työkvuoteen. Vähän mietitytti, että mites minä pärjään täällä seurakunnan keulassa, mutta on ollut mahtava kuukausi, Jonka aikana Herra on taas vahvistanut näkyä ja voimiakin haasteiden mukaan.

Minusta on ollut upeata nähdä ,miten henkilöt joita olemme ”opetuslapseuttaneet” ovat päässeet eteenpäin, ja vastuu sopii harteille, Halleluja! Lapsiakin on kesäkerhoissa käynyt hyvin , jopa 25 lasta. Nyt alkaa normaalit jokaviikkoiset kerhot, ja lapset ovat innoissaan!

Olemme kävelleet ja rukoilleet eripuolilla kaupunkia, ja kaupungintalon edustallakin kävimme siunaamassa johtajia ,päättäjiä ja kaupungin asukkaita, ja rukoilimme että yhäti suuremmalla voimalla evankeliumi koskettaisi jokaista.

San Javierin kaupungissa kävimme katsomassa huoneistoa, joka meillä on ollut kiikarissamme jo jonkin aikaa, se ei ole kovin suuri, mutta sopiva aloitella kerhoja ja kokouksia. Meillä pitää olla kokoontumispaikka,ennekuin saamme lupia pitää puistotapahtumia, siksi pidämme kiirettä. Siitä käsin voi sitten katsella isompiakin tiloja. Rukoilkaa että kaikki järjestyisi.

Ilpo on palaamassa 27.9 tänne espanjaan, ja päivää ennen häntä, työhömme tulevat tutustumaan Kaavin pastori Harri Tiainen vaimonsa kanssa, ja Ystävämme, vanhimmistoveli Hannu ja Helena Surakka , myös Tiaisen tytär ja vävy ovat samassa matkassa mukana ,he asuvat kokkolassa. Heidän on tarkoitus olla tilaisuuksissa mukana ja käydä kanssamme Viteksen vuoristokylällä (234 km päässä) pitämässä kokous.

Nyt me kyllä tarvitsemme esirukoustukea ja paljon, kun Ippi ei oo täysvedossa vielä, ja minulla on omat juttuni, mutta haasteet tuntuvat aina vaan suuremmilta. Jumala on puhunut meille, siksi olemme täällä… kuuliaisuudesta ja rakkaudesta kutsujaamme.

Väkevää siunausta syksyynne. Irmeli

Ps. laitoin muutaman kuvan mukaan
1. pikku prinsessa (mun hääkruununi sopi hyvin neidin päähän…)

2-3. kastetilaisuudesta elokuunlopulla alahamasta 2 uskovaa kävi kasteella


4. kerhosta

5. rukouskävelyltämme