Jacobin kirje – lokakuu

Lisätty 13.10.2012

Tervehdys sinulle Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen nimessä!

Video: http://www.gtsss.co.in/2012/Video_2012.html

Kiitollisena Jumalalle ilmoitan sinulle, että saavuimme vaimoni Elisabetin kanssa turvallisesti Intiaan 18. syyskuuta iltapäivällä, mutta ankarien sateiden vuoksi jouduimme odottamaan muutamia tunteja Hyderabadissa ja siksi saavuimme lähetysasemalle lopulta vasta klo 1.00 aamuyöllä. Kotimatkalla Elisabet kärsi usean tunnin ajan ilman mitään syytä kovasta kivusta vasemmassa kädessään ja polton tunteesta sormissaan. Herran armosta hän on nyt hiljalleen toipumassa. Me jo kaipaamme suomalaista ruokaa ja suloista yhteyttä suomalaisten ystävien kanssa. Sanoin emme pysty ilmaisemaan, kuinka kiitollisia olemme Herralle yhteydestä suomalaisiin kristittyihin ystäviin.

Kun saavuimme Intiaan, Jeesus orpojen armeijamme ja muut rakkaat toivottivat meidät tervetulleiksi lämpimin tervehdyksin. Oli mahtavaa nähdä Jumalan antama perheemme jälleen Intiassa. Olemme välittäneet suomalaisten ystävien terveiset kaikille orpolapsillemme, lähetystyöntekijöille, leprasairaille, raamattukouluopiskelijoille ja kaikille rakkaille.

Saavuttuamme Intiaan saimme tietää, että ankarien sateiden ja saastumisen takia monet ihmiset kärsivät dengue-kuumeesta ja jotkut ovat kuolleet 2-3 päivän sisällä. Kuulimme myös, että jotkut orpolapsista olivat myös sairastuneet, mutta Herran armosta ovat jo toipuneet. Tänä vuonna sateita ei tullut viljelykauden alussa, ja siksi tuhansia eckereitä maata on jäänyt istuttamatta riisipelloiksi. Myöhemmin sateet alkoivat, mutta maanviljelijät menettivät tämän satokauden. Tästä syystä riisin hinta jatkaa nousuaan.

Suomen vierailumme 16.8. – 17.9. oli suuri siunaus sekä hengellisesti että fyysisesti. Meillä oli matkan aikana mahdollisuus tavata monia sponsoreistamme ja ystävistämme. Kaikkialla, minne menimme, ihmiset olivat niin armollisia ja rohkaisivat meitä. Monet avasivat sydämensä tullen kumppaneiksi Herran työhön Intiassa monin tavoin: orvot, pitaaliset, kansalliset lähetit, Jeesus-kaivot jne… Kiitos Jumalalle jokaisesta ponnistuksesta, jonka Jumalan ihmiset tekivät Jumalan valtakunnan edistämiseksi. Vilpitön kiitoksemme veli Juhani Mattelmäelle, veli Kari Salinille ja veli Kari Juurijoelle, jotka antoivat kallista aikaansa tulkkaustyöhön. Nöyrä kiitoksemme kaikille niille, jotka avasivat ovensa ja olivat armollisia meidän perhettämme kohtaan ja Jumalan työtä kohtaan Intiassa. Saakoon Herra siunata jokaista perhettä ja ystävää.

Kiitämme tässä vilpittömästi kaikkia Agape Intia teemiläisiämme heidän väsymättömästä avustaan matkamme onnistumiseksi. Kiitokset suomalaisille pastoreille, seurakunnille ja kaikille rakkaille ystäville, jotka toivottivat meidät tervetulleiksi luokseen ja saivat meidät tuntemaan olomme kotoiseksi. Monet ystävät tekivät uhrautuvia ponnistuksia Suomen vierailumme hyväksi edistääkseen Intia-lähetystä suomalaisten uskovien sydämissä. Itkimme ja kiitimme Herraa koko matkan Suomesta Intiaan muistellessamme kaikkia merkittäviä asioita, joita Hän teki Suomessa olomme aikana.

Viimeisenä iltana ennen lähtöämme Suomesta, Maija-Liisa & Veijo, vaimoni Elisabet ja minä puhuimme sydämeltä sydämelle, rukoilimme Herraa jättäen Agape Intia-lähetyksen Jeesuksen Kristuksen jalkojen juureen. Rukoilemme ja luotamme Jumalaan, että Hän tuo satoja uusia ystäviä perheeseemme, ystäviä, jotka ovat valmiita rukoilemaan ja seisomaan Intia-näyn takana tuoden toivoa Intian kansalle. Kiitämme Jumalaa perheistä ja ystävistä, jotka Hän on jo lähettänyt elämäämme saamaan aikaan merkittävää vaikutusta Intian lähetykseen.

Rukoilemme vilpittömästi tulevien palvelutyösuunnitelmien puolesta:
1) Slummilasten projektisuunnitelma Hyderabadissa. Rukoilemme ja etsimme sopivaa maa-aluetta ensisijaisesti ja sitten aloitamme projektin hiljalleen sitä mukaa, kun Herra sallii mahdollisuuksia.
2) Itsetukiprojektisuunnitelmat, joiden tarkoituksena on luoda työtä ja maan sisäisiä omia mahdollisuuksia tukea paikallisia lähettejä pitkässä juoksussa.
3) Nostattaa johtajia orpolapsista ja slummilapsista tulevalle sukupolvelle uudelle Intialle.
4) Antaa kirkkaus ja kunnia yksin Jeesukselle Kristukselle vaatimattoman palvelutyömme kautta.

Olisimme hyvin kiitollisia rukouksistanne ja neuvoistanne Agape Intian työn hyväksi Suomessa ja myös Intiassa. Pyydän, rukoilkaa jatkuvasti vaimoni Elisabetin terveyden ja palvelutehtävääni sisältyvän jatkuvan matkustamisen puolesta.

Kiitos niin paljon ja Jumala teitä kaikkia siunatkoon!

Hänen palvelijansa

Piispa M. Jacob