Jacobin kirje – joulukuu

Lisätty 8.12.2012

Tervehdys sinulle Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen ihmeellisessä nimessä:”Kiittäkää Herraa, sillä Hän on hyvä.” Ps. 106:1 Kiitos Jumalalle mahdollisuudesta kohdata sinut tämän tilanneraportin kautta! Vaimoni Elisabetin kanssa saavuimme kuukauden vierailulta Suomesta Intiaan 18. syyskuuta. Olemme vilpittömän kiitollisia ensiksi Herralle ja sitten kaikille suomalaisille pastoreille, ystäville ja kaikille rakkaille, jotka armollisesti kutsuivat meidät kirkkoihinsa, koteihinsa ja rukousryhmiinsä esittämään sydämen huutomme orpojen, lähettien, leprasairaiden, leskien ym. puolesta. Kiitämme Jumalaa myös palautteesta uusina sponsoreina orvoille ja lähetystyöntekijöille. Nöyrinä olemme hyvin kiitollisia kaikille sponsoreille ja rukouskumppaneille. Toivotamme kaikki uudet sponsorimme tervetulleiksi Jeesus-Intia-perheeseemme! Kiitämme Jumalaa Maija-Liisasta, Veijosta ja kaikista ystävistä, jotka auttoivat monin tavoin matkaamme Suomeen muodostumaan menestykseksi.

Tässä linkki kuviin: http://www.gtsss.co.in/Sep_Nove_Link_2012.html

(1) Perheestämme: Ollessamme Suomessa vaimoni kärsi useana päivänä päänsärystä ja vatsaongelmista, mutta rakkaat ystävämme veivät Elisabetin suomalaisten lääkäreiden luo saamaan apua. Lääkärit eivät osanneet selittää syytä hänen terveysongelmaansa. Kun palasimme Intiaan, sama toistui jälleen. Hänen terveytensä on ollut haaste perheellemme, kuitenkin luotamme Mestarimme Jeesuksen hyvyyteen. Elisabet on kiitollinen kaikille sisarille ja veljille, jotka auttoivat häntä ja rukoilivat hänen puolestaan. Herran armosta lapsemme Daniel, Victoria ja Samuel voivat hyvin. Suurkiitokset, että pidätte perheemme rukouksissanne.

(2) Orvoista: Syys- ja lokakuun aikana alueellamme ja osavaltiossamme monet ihmiset sairastuivat ja kuolivat denguekuumeeseen. Sairaalat olivat täynnä sairastuneita. Kymmenet orpolapsemme sairastuivat tänä aikana, mutta Herran armosta kaikki lapset toipuivat lääkärimme ja tiimimme pitäessä erityishuolta joka lapsesta. Tällä hetkellä pidämme huolta 2578 lapsesta 30 Armonkodissa. Voi olla, että jouluun mennessä meillä on 2600 lasta. Lokakuun 15.-21. järjestimme lapsille raamattuopetusta, ja he olivat niin siunattuja.

Riisin hinta on kohonnut 17 rupiasta 25 rupiaan osavaltiossa vallitsevan nälän takia. 80 % riisipelloista jäi istuttamatta heinä- elokuun kuivuuden tähden.

(3) Slummilastenprojektista: Kuten monet teistä tietävät, viimeisten viiden kuukauden aikana Herra on laskenut sydämelleni taakan PELASTAA 1000 SLUMMILASTA Intiassa. Joka vuosi 2 miljoonaa lasta kuolee slummeissa pelkästään Intiassa. Aasian suurin slummiyhteisö (n. 40 milj.) sijaitsee Intiassa. Heinäkuussa, kun Herra johti minut slummeihin, vietin siellä jonkin aikaa lääkärimme kanssa. Useita päiviä olin Herran edessä itkien ja kysellen:” Herra, mitä tahdot minun tekevän?” Sitten Herra antoi minulle uuden näyn PELASTAA 1000 SLUMMILASTA.

Rukoukseni ja suunnitelmani on avata Armonkoti Hyderabadissa ja tarjota 1000 slummilapselle ruokaa, laatukoulutus, kristillinen kasvatus ja kouluttaa heistä johtajia. Kun he sitten palaavat kaikkialle kansakunnan slummialueille jakamaan Jeesuksen Kristuksen rakkautta, miljoonien slummiasukkien elämä muuttuu paremmaksi ja he saavat iankaikkisen elämän. Rukous ja päämäärä on muuttaa 40 miljoonan slummiasukkaan elämä köyhyydestä kestävään kehitykseen, pimeydestä valkeuteen, nälästä onneen ja toivottomuudesta tulevaisuuteen, joka on toivoa täynnä nyt ja iankaikkisesti. Tämä on mahdollista ainoastaan, jos me pelastamme heidän kuolevat lapsensa TÄNÄÄN muuttaaksemme heidät maan johtajiksi.

Ensimmäisenä askeleena tässä projektissa olemme ostamassa 5 eekkerin (noin 2,02 ha) maa-aluetta läheltä Hyderabadia. Ylistämme Jumalaa ystävistä, jotka tekivät uhrauksena huomattavan lahjoituksen tätä maaprojektia varten. Tarvitsemme vielä 80.987 euroa tähän maaprojektiin ja rukoilemme sitä Herralta.
Toisena askeleena maan hankkimisen jälkeen on rakentaa ainakin pieni rakennus avataksemme kodin 100 slummilapselle. Sitten vähitellen rakennamme lisätiloja, kuten poikien asuntolan, tyttöjen asuntolan, ruokasalin, keittiön, varastohuoneen, alakoulun ja yläkoulun ottaaksemme vastaan 1000 lasta. Pyydän, rukoilkaa tämän uuden näyn puolesta pelastaa slummilapset, jotta Intian slummeissa koittaisi uusi päivä.

(4) Raportti (syyskuusta marraskuuhun)
Uskoontulleita : 1236
Kastettuja : 623
Uusia seurakuntia avattu : 9
Polkupyöriä jaettu : 36
Moottoripyöriä läheteille : 4
Raamattuja jaettu : 321
Jeesus-kaivoja avattu : 14

(5) Tulevasta joulusta:Haluaisin pyytää kaikkia ystäviämme, lasten tai lähettien kummeja miettimään ja rukoilemaan pikaisten joulutarpeiden puolesta. Lasten ja lähettien kummit, teidän pieni lahjanne jouluksi olisi suureksi avuksi.(i) Rukoilemme voivamme lahjoittaa 25e joka lähettiperheelle jouluksi kiittääksemme heitä heidän julistaessaan uskollisesti evankeliumia. Tällä hetkellä meillä on 670 lähettiperhettä. Monilla ei ole vielä sponsoria. Pieni ylimääräinen lahja auttaisi perheitä vailla sponsoria.
(ii) Rukoilemme voidaksemme siunata jokaista lähes 2600 orpolasta uudella asulla, erityisellä joulupäivän ja uudenvuodenpäivän aterialla, karamelleilla ja lahjapaketilla. Kaikki tämä maksaisi lasta kohden noin 15e. Myös monet lapset ovat vailla kummia.
(iii) Joka joulu me myös siunaamme leskiä, 17 leprasiirtolaa, vammaisia lapsia ja vanhuksia erityisellä jouluaterialla.

Kylälähetysprojektit:Tällä hetkellä 3 kylälähetysprojektia on työn alla (kirkkorakennus, kaksihuoneinen lähettiperheen asunto, Jeesus-kaivo ja WC ja kylpyhuone). Kiitos Jumalalle rakkaista, jotka saivat tämän aikaan.

(6) Työmme Orissassa:Työ Orissassa menee hyvin eteenpäin. Uskovien pitää kuitenkin vielä toipua ja heidän kotinsa ja kirkkonsa jälleenrakentaa. Olemme aloittaneet yhden kansallisille läheteille tarkoitetun koulutusohjelman Orissassa ja yhden Biharissa. Tarkoitukseni on vierailla näillä alueilla tammikuussa 2013.

(7)Rukousaiheita:
* Pyydän, muistakaa jatkuvasti Elisabetia rukouksissanne.
* Rukoilkaa Agape Intia-perheen puolesta
* Rukoilkaa toivoa Intialle
* Tulevan joulun tarpeet
* Slummilasten projekti
* Jumalan viisautta tiimilleni ja minulle
* 14 rakennettavaa orpokotia
* Jumalan huolenpitoa jokaisen päivän tarpeisiin lähetyksessäSuurkiitokset ja Jumala teitä siunatkoon.

Veljenne Intiassa
Piispa M Jacob & Elisabet
GTSSS – INTIA.