Jacobin kirje – tammikuu 2014

Lisätty 1.2.2014
Tammikuu 2014

Tervehdys sinulle meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen ihmeellisessä nimessä.
Hyvä on sen osa, joka pitää huolta avuttomasta. Sitä ihmistä Herra auttaa hädän päivänä. Ps. 41:1
Here is a link that you can click to see the video and photos.
Link to the video: http://www.gtsss.co.in/jan2014/jan2014_report.html
Link to photos: 
http://www.gtsss.co.in/January_mission_report_photos.html

Ylistämme Jumalaa siitä ilosta, että saamme kohdata sinut tämän kirjeen kautta. En malta odottaa sitä, että saan kertoa sinulle ihmeellisistä asioista, joita Herra on uskollisuudessaan ja hyvyydessään tehnyt elämässämme Intiassa. Voisin kirjoittaa raporttia sivukaupalla, mutta tässä vain lyhyesti joulusta ja uudesta vuodesta sekä lyhyt vuosikatsaus meidän työstämme Jeesukselle Kristukselle Intiassa. Olen hyvin kiitollinen Herralle siitä, että myös poikani Daniel ja tyttäreni Victoria viettivät joulua kanssamme. Suurkiitos teille, että olette rukoilleet vaimoni Elizabethin puolesta. Hänellä on edelleen joitakin terveysongelmia, mutta Herra on koko ajan pitänyt huolta hänen tilanteestaan. Olemme hyvin kiitollisia teille rukouksistanne ja rohkaisustanne.Meillä oli ihana joulujuhla ja uuden vuoden juhla. Ennen joulua oli valtavan suuria, kiireisiä tarpeita. Paastosimme ja rukoilimme, ja kaikki orpolapsetkin rukoilivat tarpeittensa puolesta. Kun menin tiimini kanssa ostamaan uusia pukuja 3600:lle lapselle, joista huolehdimme Toivon keskuksissa sekä 60:lle slummien lapselle, en voinut uskoa, että hinta oli noussut 30% viime vuodesta. Mutta minun Herrani ei koskaan jätä vastaamatta pienten orpolasten rukouksiin.Minulla on nyt ilo kertoa, että Herra antoi varoja niin, että 3600 lasta sai uudet puvut, kaikkiin orpokoteihin saatiin makeisia, yhteensä 2 tonnia, ja lisäksi lahjoja ja erityiset juhla-ateriat (kana-ateriat) jouluna ja uutena vuotena. Orvot olivat hyvin onnellisia ja kiitollisia, että Herra täytti heidän tarpeensa. Hankimme joululahjat myös 24:ään leprasiirtolaan sekä humanitääristä apua yli 2000:lle leskelle uuden vuoden päiväksi.Ylistämme Jumalaa, kun voimme kertoa teille, että 753 täysipäiväistä lähettiperhettä saivat tulla siunatuiksi erityisellä jouluavustuksella sekä uusilla paidoilla ja sareilla, koska halusimme kiittää heitä heidän uskollisesta palvelutyöstään Herralle Jeesukselle huolimatta jatkuvista vainoista ja kärsimyksestä. He olivat niistä hyvin onnellisia ja kiitollisia Herralle.

31.12.2013 meillä oli läpi yön jatkunut rukous kaikissa kirkoissa ja orpokodeissa ja otimme Uuden vuoden vastaan paastoten ja rukoillen. Sen jälkeen meillä oli jalkojen pesu ja Herran ehtoollinen. Uuden vuoden päivän aamuna kymmeniä kastettiin meidän monissa kirkoissamme. Itse kastoin 11 henkilöä ensimmäisessä kyläkirkossani ja 10 henkilöä Manugurun kirkossa.Olen innoissani siitä, että muutamat orpokodeissamme kasvaneista lapsista tulivat käymään orpokodeissa Uuden vuoden päivänä. Jotkut tulivat perheinä ja toivat hedelmiä ja lahjoja orpolapsille. Eräs poika, joka on töissä yksityisessä yhtiössä rakennusvalvojana, matkusti junalla kolme päivää Assamin osavaltiosta tavatakseen orpolapsia siinä orpokodissa, jossa hän itse oli kasvanut. Hän lahjoitti yhden kuukauden palkkansa lasten tarpeisiin käytettäväksi. On todella suuri siunaus nähdä noita poikia ja tyttöjä palaavan kiitollisina takaisin.
Raskaan matkustamisen ja kiireisen ohjelman johdosta olen ollut fyysisesti hyvin uupunut. Henkeni janosi ja kaipasi sitä, että saisin olla Herran kanssa kahden 10 päivää paastoten ja rukoillen. Useat läheiseni pyysivät, etten tekisi sitä, koska olin niin väsynyt, mutta Pyhän Hengen avulla aloitin 10 päivän paastoni 3.1.2014. Rukoilen ja huudan joka päivä Herran edessä pyytäen häneltä viisautta ja johdatusta vuodelle 2014.


Vuoden 2013 tulokset: Ylistämme Jumalaa työn hedelmistä vuonna 2013. Kun näin pelastuneiden määrän, se sai minut itkemään nöyrästi Mestarini Jeesuksen edessä. Meillä ei olisi tällaista menestystä ilman sinun henkilökohtaista rukoustasi ja tukeasi. Nöyrä ja vilpitön kiitokseni kaikille rakkaille suomalaisille pastoreille, uskoville, ystäville ja sponsoreille siitä, että seisotte meidän kanssamme sen näyn puolesta, jonka Jumala on Intiasta antanut. Tässä lyhyt raportti työstä:

Pelastuneita : 10974
Kastettuja : 4371
Uusia kyliä saavutettu : 2105
Jeesus-kaivoja rakennettu : 74
Moottoripyöriä jaettu läheteille: 35
Käsimikrofoneja jaettu läheteille: 72
Ompelukoneita jaettu käyttöön: 72
Polkupyöriä jaettu läheteille : 139
Uusia osastoja avattu : 589
Raamattukoulusta valmistuneita opiskelijoita: 125

Vuoden 2013 aikana useimmat päivittäishankinnat ovat kallistuneet 20 %. Meidän on jaeltava yli 1650 kg riisiä päivittäin ja 50.000 kanamunaa joka kuukausi pelkästään orvoille ja orpokotien henkilökunnalle. On todellakin suuri ihme elävältä Jumalalta Jeesukselta Kristukselta, miten jokainen yksittäinen tarpeemme täytetään pelkästään tukijoiden avulla, koska emme saa minkäänlaista avustusta valtiolta. Siitä päivästä lähtien kun Herra kutsui minut vuonna 1991, ei näiden 23 vuoden aikana Herra ole koskaan jättänyt pulaan. On ollut kovia aikoja ja vaikeaa, mutta Mestarini Jeesus on aina seissyt kanssamme. Hänelle olkoon kunnia.

Slummilapsiprojekti: Kaksi rakennusta – koulu ja orpokoti – ovat rakenteilla. Rakennustyöt edistyvät vähitellen sitä mukaa kuin Herra varustaa. Tarvitaan kuitenkin vielä paljon varoja, ennen kuin nämä rakennukset saadaan valmiiksi. Rukoilethan, että Herra antaa tarvittavat varat rakennustöiden loppuun saattamiseen. Kiitos Jumalalle siitä, mitä Hän on jo tähän mennessä tehnyt.
Orissassa käynti: Jos Jumala suo, niin aion käydä Orissassa tervehtimässä vainottuja lähettejä, uskovia ja leskiä. Rukoilethan tälle käynnille Jumalan suojelua ja varjelua.

Tavoitteet vuosille 2014-2016:
· Rukoilla sitä, että vähitellen kehitettäisiin sellaisia projekteja, jotka tarjoaisivat omavaraisuutta tulevaisuudessa (kanafarmi, meijeri, riisipelto)
· että slummilapsiprojekti laajenisi tuhanteen lapseen
· että saataisiin tekninen koulu pojille, jotka päättävät koulunsa orpokodeissamme
· 50-paikkanen sairaala Khammamiin auttamaan köyhiä ja tuomaan heille evankeliumi
· enemmän lähettejä ja uusia seurakuntia koko maahan.

Mestarin työssä
piispa M. Jacob
Website:http://www.gtsss.org

tbody

/span