Jacobin kirje – maaliskuu 2014

Lisätty 15.3.2014

Tervehdys sinulle meidän Pelastajamme Jeesuksen Kristuksen ihanassa nimessä.

Kunnialliset ja korkeat ovat Hänen työnsä, ja Hänen vanhurskautensa pysyy iankaikkisesti.Ps. 111: 3

Kuvia: http://gtsss.co.in/annualconvention/annual.html
Video:  http://gtsss.co.in/annualvideo/annualvideo.html

Minulla on ilo kertoa sinulle, että meillä oli ihana vuosikonferenssi ja Raamattukoulun oppilaiden valmistumisjuhla 28.2 – 2.3.2014. Näiden kolmen päivän aikana saimme kokea taivasta maan päällä, kun Herra Jeesus oli kanssamme Henkensä kautta. Näemme tällä hetkellä voimallista Jumalan liikehdintää Intiassa ja uskomme, että nyt on sadonkorjuun aika. Kehotan sinua jakamaan tämän ihmeellisen raportin ystäviesi kanssa ja iloitsemaan yhdessä. Tässä on video- ja valokuvalinkki konferenssista.

1). Minulla on ilo ilmoittaa sinulle, että yli 600 ihmistä otti Jeesuksen Kristuksen vastaan konferenssin aikana ja 219 ihmistä kastettiin. Sata opiskelijaa juhli valmistumistaan maaliskuun 2. päivän iltana, ja yli 7000 aikuista plus lapsia saapui konferenssiin Etelä- ja Pohjois-Intiasta. Osavaltiossa oli epätavallisen runsaita sateita ja raesateita jopa konferenssipaikan lähialueilla, mutta Herra ihmeellisesti varjeli meidät tuhansien ihmisten kokoontuessa telttaan kolmeksi täydeksi päiväksi.

Meillä oli kolme tiimiä ihmisiä rukoilemassa ja paastoamassa 24 tuntia kolmen konferenssipäivän ajan, ja myös äitini oli heidän joukossaan. Monet todistivat, miten suuresti Jumalan Sana ja Pyhän Hengen voima heitä siunasi ja rohkaisi. Monet vastaanottivat Jeesuksen ja päättivät seurata Häntä. Konferenssin aikana solmittiin kaksi avioliittoa. Sunnuntaiaamuna meillä oli Herran ehtoollinen. Sadat veljet ja sisaret täyttyivät Jeesuksen Kristuksen rakkaudella ja voimalla ja lähtivät koteihinsa palavina Jeesukselle.

2). Riisiä kului yli 4,5 tonnia ja joka päivä kolmen päivän ajan kaikille tarjottiin kolme ateriaa päivässä. Jotkut uskovat toivat riisiä ja vihanneksia. Kun Herran käsi oli ihmisten yllä, ruokaa oli enemmän kuin tarpeeksi, sekä currymuhennosta että muuta ruokaa. Ihmiset nauttivat aterioista, yhteydestä ja rikkaasta Jumalan Sanasta. Keittiötiimissä ruokaa oli tekemässä 35 ihmistä kolmen päivän ajan.

3). Varsinaiset konferenssipäivät olivat siis 28.2-2.3, mutta moni saapui jo 27. päivän iltana ja jäi maaliskuun 3. päivään. Jotkut joutuivat tekemään pitkiä matkoja jalan ennen kuin pääsivät lähimmälle tielle, josta saattoivat saada kyydin. Monet veljet ja sisaret näyttivät konferenssiin tullessaan jalkojaan, miten ne olivat turvonneet pitkästä kävelymatkasta, mutta he iloitsivat Herrassa siitä, että saivat osallistua tapahtumaan.

4). Kokouksemme alkoivat päivittäin klo 4.30 aamulla ja päättyivät klo 22.30. Melkein kolme yötä ja päivää ihmiset seisoivat valtavassa teltassa. Samalla kokouspaikalla he aterioivat. Yleisön tarvitsemat vesipisteet ja saniteettitilat järjestimme orpokotiin ja koululle.
5). Maaliskuun 2. päivän iltana klo 17.30 Raamattukoulumme opiskelijat ja senioriohjaajat orpolasten musiikkiryhmän saattelemana saapuivat kokouspaikalle valmistumisjuhlaan. Sinä iltana saarnan päätyttyä kaikki opiskelijat seisoivat itkien ja sanoivat: Herra! Tahdon kuolla Evankeliumin tähden, jos sellainen aika tulee. Tulimme nöyrälle mielelle kun näimme, miten opiskelijat olivat valmiit antamaan elämänsä Jeesukselle. Sen jälkeen, kun oli rukoiltu sitoutumisrukous Herralle, annoimme heille todistukset. Monet todistivat, miten heidän elämänsä oli muuttunut Raamattukoulussa, kun he alkoivat opiskella Jumalan Sanaa.

6). Minulla on ilo kertoa sinulle, että Herra on vastannut rukouksiimme, kun pyysimme polkupyöriä ja ompelukoneita valmistuville opiskelijoille. Seuraavana päivänä, 3. maaliskuuta, saimme lahjoittaa miehille polkupyörät ja naisille ompelukoneet ja näin siunata heitä heidän omistautuessaan Jeesukselle. He olivat lahjoista hyvin kiitollisia. Raamattu ja polkupyörä tai raamattu ja ompelukone olivat oppilailla mukanaan heidän lähtiessään lähetyskeskuksestamme lähetyskentälle uusina Jeesuksen todistajina.

7). Herra on antanut myös yhdeksän käsimikrofonia ja kaksi moottoripyörää läheteille Herran työhön. Kiitos Jumalalle niistä.

8). Jos Jumala suo, aion käydä tiimini kanssa vierailemassa työkentällämme Orissan osavaltiossa 23-26.3.2014 ja järjestää siellä Raamattukoulun opiskelijoille valmistumisjuhlan. Rukoilethan Orissan matkamme puolesta.

9). Vaimoni Elizabethin terveys oli sangen hyvä konferenssin loppumiseen saakka, mutta maaliskuun 3. päivänä matkalla takaisin Khammamiin hänelle tuli jälleen epileptinen kohtaus ja sen jälkeen hänellä on ollut heikkoutta ja päänsärkyä. Muistathan häntä rukouksissasi.

10). Lukiossa olevilla orpolapsillamme alkaa kokeet maaliskuun 7. päivänä, rukoilethan heidän koejaksonsa puolesta.

Paljon kiitoksia sinulle vilpittömistä rukouksistasi ja rohkaisusta vuosikonferenssin aikana.
Kunnioittavin terveisin,
Piispa M. Jacob
GTSSS- Intia

Nettisivut: www.gtsss.org, email: gtsssjacob(at)gmail.com