Konferenssiraportti

Lisätty 13.3.2012

Tervehdys Sinulle Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen ylistetyssä nimessä! Suuret ovat Herran teot, kaikkien niiden tutkisteltavat, jotka niitä rakastavat. Ps 111:2

Konferenssiraportti

Kuvia tapahtumasta: http://www.gtsss.co.in/Graduation_Link_2012.html

Ylistys Jumalalle, Herran armon avulla sekä vuosikonferenssimme että 18. raamattukurssimme opiskelijoiden valmistumisjuhla sujuivat erittäin hyvin. Aioin lähettää tämän raportin heti konferenssin jälkeen, mutta muutamat ulkomaiset vieraamme olivat luonamme maaliskuun 8. päivään asti. Sitten minun oli puhuttava Isälle (Jeesukselle) paastorukouksessa ja kiitettävä Häntä perheeni kanssa kaikesta siitä, mitä Hän teki meille huolimatta suurista haasteistamme. Suuri kiitos Sinulle, että seisot rinnallamme rukoillen ja rohkaisten meitä Herramme valtavassa työssä. Tässä konferenssissa Jumalan Pyhän Hengen polttopisteenä jokaisessa sanomassa oli Jumalan kutsu ja lähetystyö. Rukoilimme mahtavaa kansallisten lähetyssaarnaajien armeijaa, mistä Jumalan Pyhä Henki laski sydämillemme kuorman. Voisin kirjoittaa 50 sivun raportin, mutta kirjoitan vain lyhyesti ja sitten voimme yhdessä iloita Herrassa.

Konferenssin tulokset:

1) Kolmen päivän aikana tarjosimme tuhansille kolme ateriaa päivässä. Ihmiset olivat alueella yötä päivää. Noin neljä tonnia keitettiin avotulella riisiä ja paljon vihanneksia. Koska Herra oli kansan keskellä, kaikki saivat yllin kyllin ruokaa ja kaikkea, mitä he tarvitsivat. Kaikessa näimme Herran siunauksen.

2) Vaikka konferenssi päättyi 4. maaliskuuta klo 23 mennessä, monet viipyivät vielä päivän konferenssin jälkeen, koska he olivat tehneet suuren uhrauksen matkustamalla Etelä- tai Pohjois-Intiasta kaksi kolme päivää.

3) Konferenssi oli suuri siunaus uskoville. Heitä varustettiin, rohkaistiin ja siunattiin. Monet todistivat pelastuneensa ja parantuneensa.

4) Tuhannet vihkivät elämänsä rukoukseen ja todistamiseen Jeesuksesta Kristuksesta toisille. Kirkkaasti Jumalan Pyhä Henki antoi sydämiin rakkauden kadotettuja intialaisia sieluja kohtaan ja innon niin, että jokaisessa kokouksessa ihmiset itkivät ja luovuttivat elämänsä Herran käyttöön.

5) Monet hinduperheet tulivat konferenssiin uskovien kutsumina. He paranivat ja ottivat Jeesuksen vastaan henkilökohtaisena Pelastajanaan. Jeesusta ylistäen he palasivat kotiin.

6) Ennen konferenssia ja sen aikana monet tiimit paastosivat ja rukoilivat. Rukousryhmät ja äitini jatkoivat ympärivuorokautista paastorukousta konferenssin ajan.

7) Olin hämmästynyt nähdessäni leprapastori Paulin antavan konferenssikuluihin 3200 rupian (noin 50 euron) lahjan, jonka lepraa sairastavat uskovaiset olivat lahjoittaneet kerjäämistään rahoista. Heimoihin kuuluvat uskovaisetkin toivat sitä, mitä heillä on eli riisiä ja vihanneksia.

8) Rakkailla orpolapsillamme oli kauniita rumpuesityksiä ja he lauloivat erityisiä lauluja. Minulla on se tunne, että väkemme sai näyn orvoista ja nyt he tuntevat, kuinka tärkeää on huolehtia orvoista ja leskistä.

9) 60 raamattukoulun opiskelijan valmistumisjuhlaa vietettiin maaliskuun 4. päivän iltana. Tilaisuuden aikana Jumalan Pyhä Henki alkoi puhua heille. Niinpä he kaikki itkivät kuin pienet lapset ja sanoivat Herralle olevansa halukkaita kuolemaan evankeliumin tähden. Valmistumisjuhlaa seuraavana aamuna he kaikki saivat polkupyörän lahjana kuuliaisuudestaan lähetystyölle. Heistä 40 lähti evankelioimattomiin kyliin aloittamaan uutta työtä uusilla alueilla ja 20 omiin kyliinsä työskennelläkseen paikallisten lähetyssaarnaajien kanssa jonkin aikaa ennen täysaikaiseen palvelutyöhän lähtemistä. Rukoilemme, että Herra avaa ovet tukea näitä vastavalmistuneita kuukausittain ja siten kehittää seurakuntien istutustyötä.

Herran armon avulla Elizabeth-vaimoni jaksoi palvella 10 päivää sekä ulkomaisia että kotimaisia vieraita. Jumala on antanut hänelle hyvän terveyden. Myös monet sisaret auttoivat häntä.

Suuret kiitokset rukouksistanne vaatimattoman palvelustyömme ja perheemme puolesta.

Veljenne Herran työssä,

Bishop. M. Jacob.